torsdag 17 juli 2008

Tom's Bar - gamla vänner, minnen och saknad

Under onsdagen så hann jag även att titta in på Tom's bar. Där var det kö som vanligt efter det att Tältet hade stängt.


Inne på Tom's spelade ett par trubadurer lite blandat med musik, mestadels rock och hårdrock. Det var OK, men jag lyssnade inte så mycket på dem utan fotograferade lite och träffade några kompisar.


Jag sprang på Micke Larsson och Johan Döhl innan jag ens kommit innanför dörrarna till Tom's och vi började diskutera innebandy. Vi brukade spela på Malungs Folkhögskola för en massa år sedan och pratade om hur kul det hade varit med ett gäng grabbar och några tjejer i Vi Unga som spelade hellre än bra. Vi försökte komma ihåg vilka som varit med på den tiden och Micke föreslog att vi skulle försöka få ihop gänget igen och spela nån gång. Det givna alternativet då några inte längre bor i Malung var dansbandsveckan nästa år.

Nu ska vi försöka få tag på alla som vi kan hitta. Vi konstaterade snabbt att en inte kan vara med. Så vi bestämde att vi ska försöka få tag på så många som möjligt som var med på den tiden och spela till Anders Johanssons minne nästa års dansbandsvecka. Anders vi saknar dig på innebandyplanen, på konserter, under marknaden, vid pingisbordet, under dansbandsveckan, ja lite överallt...

Inga kommentarer: