fredag 26 februari 2010

DCMC:s Country Jam tillbaks i Säterdalen

Fredagen den 26 februari gjorde DCMC:s Country Jam comeback både efter ett litet uppehåll sen i oktober och tillbaks i Säterdalen där allt började för 20 år sedan. Tommy Backström som tidigare varit jamgeneral med ansvar för det mesta på dessa arrangemang hade efter nästan 20 år klivit åt sidan. De som tagit över stafettpinnen var...


...ordföranden Anders Brundell (med telefonen i handen till och med på scenen minuterna innan det var dags för nypremiären)...

...och Magnus Olsson som såg till att det kunde bli Country Jam i Säterdalen i samarbete med Janssons Café i Säter som driver Säterdalen nu.

Göran Johansson som satt i publiken ville vara med och spela så han kom upp på scenen och sjöng och spelade gitarr en låt med bandet.

Ola Johanessen, Magnus Olsson och Tommy Backström tillsammans på scenen innan de spelade en låt med där Tommy fick låna gitarren av Magnus.

Curly Philips spelade lite rockabilly med sitt band.

Anders tackade Tommy för allt arbete han lagt ner under nästan 20 år med Country Jammen både i Säter och senare i Borlänge.

Anders var upptagen inte bara med att spela steel guitar, dela ut diplom och hålla i lottdragningen. Dessutom sprang han runt och fotograferade då han fick tid över till detta. Bakom honom finns Bengt Säll som filmade kvällens tillställning.

Som avslutning på detta första Jam i Säterdalen i år så spelade Grassride bluegrass.


Då det spelats musik i nästan 3,5 timmar så började publiken tunnas ut lite, men det var fortfarande många som var kvar hela kvällen.

Fler bilder av Anders Brundell och mig finns eller kommer att finnas i DCMC:s forum här.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Wow vilka fina bilder! Du var med en rackare på att kunna hantera en kamera.

Man tackar och bockar :-)

/Magnus Olsson

Fusse sa...

Kul... Fina bilder...
Kanske man kan få en kopia på sig själv???? MVH
Fusse

Anders Brundell sa...

Stort tack! Fortsätt så här, så har vi en riktig hovfotograf på jammen!

Anders Brundell,
ordf. i DCMC