lördag 20 februari 2010

Uddamålsförlust för LIF mot AIK i Riksserien

Efter juniorernas stora seger mot Skellefteå i Ejendals Arena så fick jag tag på en hamburgare i en av kioskerna innan det var dags för nästa match. Leksands IF mötte AIK i LRF-hallen i damernas Riksserie.

Anna Borgqvist och Lisa Johansson gjorde var sitt mål i första perioden och såg till att LIF tog ledningen trots att AIK gjort ett mål med en spelare för mycket på banan.

Tröjdragningar hör hemma i fotboll (Italien), men AIK är väl bättre på fotboll än hockey. I andra perioden så spelade LIF bra men fick inte till avsluten. Däremot så lyckades AIK med att göra tre mål och vända matchen trots få chanser.

I sista perioden reducerade Elin Lundberg till 3-4 och LIF fortsatte att trycka på för en kvittering, men kom inte närmare än så tyvärr.