torsdag 11 september 2008

Idag kom de...

...som kommer att hjälpa till att lysa upp tillvaron i vintermörkret.


23 små papperslappar som kan ge så mycket glädje och ibland även sorg, men alltid en fantastisk gemenskap på vår ståplats i ejendals Arena. Dessa ska i vår kompletteras med 5 till plus att det tillkommer några från bortamatcher!


Dallas Stars må ha tagit vårt Stars från oss med hjälp av advokater, men de riktiga och viktiga stjärnorna kan de aldrig ta ifrån oss varken på tröjorna eller på ståplatserna (där kanske de största stjärnorna finns!) både hemma på Norra stå och på alla bortamatcherna runt om i hela Sverige.


Nästa vecka på onsdag smäller det. Då drar Sveriges mest intressanta (vinter)sport igång sin mest intressanta serie innan kvalserien. För hur många bryr sig om elitserien då Leksand och de andra publiklagen finns i vår serie. Det såg man ju speciellt i våras då kvalserien var hetare än SM-finalerna. Fast å andra sidan vem utanför (eller ens i) Linköping och Jönköping bryr sig om de två lag som gjorde upp om SM-guldet???

Snart kommer kanske även Karlstadsmaffian och fuskindianerna att inse att det inte är så dumt med 14 lag i elitserien och 4 möten mot alla lag istället för att på konstgjord väg trolla fram fler omgångar som ger en ojämn och orättvis serie.

Imorgon är det sista träningsmatchen innan seriepremiären och första gången jag ser ishockey i Långshyttan.

Sen ses vi I, inte på, Ejendals Arena.

Inga kommentarer: