onsdag 19 maj 2010

Nikonforum-träff innan Backyard Babies i Stockholm


Tisdagen den den 18 maj var vi (NPU- & även NPS-medlemmar) inbjudna av Nikon på en exklusiv konsert med Backyard Babies på Kolingsborg vid Slussen i Stockholm.



Ett par veckor tidigare så hade en tråd startats om detta arrangemang på Nikonforum.se om att ha en träff för forummedlemmarna innan konserten. Det var några som var intresserade och dessutom så fanns det några som skulle samåka från Västerås som jag fick kontakt med. Det var trevligare att kunna åka med andra även om jag fick ta mig själv till Västerås först.

Toby (ovan) som hade startat diskussionstråden på forumet och sen styrt upp det så att det blev en träff innan konserten var en av dem som jag åkte med från Västerås. Den andra som dessutom körde bilen vi åkte i var Oliver. Vi gick till Medborgarplatsen och träffade de andra vid Burger King där de flesta av oss fick i sig lite mat. Oliver hade som NPS:are fått inbjudan som VIP:are att vara med och träffa en i bandet innan konserten så han försvann efter en stund för att gå till Kolingsborg.

Då det var några som inte hade öronproppar med sig så besökte vi ett Apotek på väg mot Kolingsborg. Niklas var en av dem...

...och Martin en annan.

Toby var i farten igen med kameran då han fått tag på öronproppar.

Minnen från tidigare besök i Stockholm kom tillbaks då vi kom ner till Slussen.



Då vi ville få plats nära scenen så var vi ute i tid och kom fram till entrén strax efter sju. Insläppet började 19:30, men ändå var det bara några personer som var där före oss.

Inga kommentarer: