måndag 10 januari 2011

VIK-LIF i ABB-Arena igen tillsammans med NikonForum-Oliver

Efter att ha åkt på stundtals glashala vägar så kom jag fram till Västerås och ABB-Arena lite drygt två timmar innan nedsläpp. På väg ner hade jag haft lite kontakt med Oliver från Nikonforum.se som var med sist det var match i Västerås. Han hade då inte fått ackreditering bekräftad. Det löste sig sen och han dök upp strax innan lagen kom ut för uppvärmningen på isen.

Niklas Eriksson (LIF) och Mats Waltin (VIK) häslar på varann innan nedsläpp.

Västerås tog ledningen i första perioden då jag och Oliver stod bredvid varann på långsidan mot Leksandsklacken.

...som givetvis är helt oskyldig då Johan blir fälld.
En klubba mellan benen på Johan Hägglund av en VIK-spelare...

Niklas Eriksson
Mats Waltin
Oliver Szabo från Nikonforum med en D700 + 70-200

Leksand spelade en del i offensiv zon i sista perioden

Jens Bergenström gör Leksands IF:s enda mål och reducerar till 3-1 i sista perioden framför Leksandsklacken som fick lite hopp då laget fick hål på ex-Leksingen Sperrle i VIK:s mål.

VIK vann denna match i ABB-arena med 3-1 och fick revansch efter förlusten förra matchen i samma arena mot LIF.