lördag 22 januari 2011

Seger för Moras pojkar i Tegera Arena

Detta blev en intensiv helg då det efter en sen kväll/natt i Säterdalen med trevlig musik av Ted Russel Kamp var dags att gå upp för att hinna tillbaks till Leksand igen på förmiddagen. Brorsonen skulle nämligen spela match med sitt lag, Mora/Orsa IK, mot Leksands IF i Tegera Arena för första gången. 11:30 var nedsläpp och jag hann nästan dit i tid. Jag missade några minuter av första perioden tyvärr och då hade de redan hunnit göra mål.

Då jag kom in så hade Mora/Orsa IK tagit ledningen och de fortsatte att trycka på och göra mål då jag började fotografera.

I andra perioden så kom Leksandsspelarna fram i några farliga lägen och gjorde några mål, men de hade inte nån chans att komma ikapp denna dagen. Slutresultatet i detta lilla Slaget om Siljan blev seger för gästerna med 3-9.