onsdag 17 november 2010

Nikonforum-träff på VIK-LIF i ABB-Arena

I samband med match i Västerås så hade vi en liten Nikonforum-träff. Det är inte den största i forumets historia, men däremot kan det tillhöra de minsta. Det var jag och Oliver som bor i Västerås som träffades, fotograferade och hann med att prata lite om sport och fotografering denna kväll i ABB-Arena.

Vi träffades ca en timme innan nedsläpp och tog oss upp på pressläktaren och snackade lite innan vi gick ner och fotade lite på uppvärmningen. Sen gick vi upp igen för att sen hålla oss på var sin sida i första perioden då vi båda hoppades på att det skulle bli mål för våra respektive lag.

Efter den första periodpausen gjorde vi båda samma misstag att tro att det intressanta skulle hända på Västeråsklackens sida eller Leksands anfallszon. Det var i och för sig kul för då hann vi snacka lite även under perioden då vi stod på samma sida, men vi stod helt fel till för fighten mellan Mårtensson i VIK och Grand-Pierre i LIF.

Här är en liten bildserie på Oliver in action då Leksand var i Västerås zon och spelet höll till nära sargen där vi stod.








Lite senare fortsatte spelet längre in från sargen och närmare Västerås mål, men vi fick aldrig se något mål i närheten av oss under denna period då alla mål gjordes i första perioden.

Oliver med Västeråsklacken i bakgrunden.
Det blev en trevlig kväll tillsammans med en kompis från Nikonforumet med många bra bilder och seger för Leksands IF.

Inga kommentarer: