söndag 7 november 2010

Jimi Jamison på Rockland i Sala

Jimi Jamison från Survivor med bl.a. musik i två av Rocky-filmerna var ute på en liten turné i Europa och besökte Rockland i Sala. En kompis i Avesta skulle dit så jag följde med honom då jag inte ville missa detta. 

Med sig i bandet hade han: Tommy Denander på Gitarr, Jona Tee, Keyboard (Heat), Jimmy Jay, Bas (Heat) och Magnus Ulfstedt, Trummor (Talisman).

 Jimi Jamison

 Tommy Denander

Jimmy Jay, Jimi Jamison och Tommy Denander

 Två killar i publiken och Jona Tee på keyboard i bakgrunden


Eye of the Tiger :)

Jimi Jamison efter konserten.

"Som sångare i legendariska SURVIVOR fick Jimi Jamison sitt stora genombrott, och med hits som "Eye Of The Tiger" och ledmotivet ur TV-serien "Baywatch" fick hela världen upp ögonen för denna fantastiska sångare och låtskrivare. Med ett förflutet i klassiska hårdrockgrupper som Cobra och Target byggde han upp sin karriär som senare gjorde honom redo för den s.k. "arena-rocken". Direkt från "Firefest" -festivalen i England passar han nu på att göra några konserter i Sverige, och självklart så står Rockland på listan över de ställen som kan erbjuda denna legend." (Rocklands Facebooksida inför konserten)


Jag gjorde helt rätt som besökte Rockland och speciellt denna kväll. Ett trevligt ställe att uppleva bra musik på som inte ligger så långt bort och med Jimi Jamison och detta band på scenen så blev det en riktig höjdarkväll. Det får bli fler besök på Rockland i framtiden då de har intressanta artister på besök.

Inga kommentarer: