söndag 14 mars 2010

Mora IK Team-00 Cup Söndag Semifinaler

På söndagsmorgonen så började dagens cupspel med semifinalen mellan Järfälla och Sundsvall.
Första perioden slutar med 1-0 för Järfälla.

Järfälla ökar sedan på till 2-0 på straff i den andra perioden innan Sundsvall reducerar till 2-1.
Då får Järfälla ännu en straff och Adam Blank som satte den första får chansen igen, men den här gången träffade han stolpen.

Sundsvall kämpar dock på bra och får med 40 sekunder kvar av ordinarie tid in kvitteringen till 2-2.

3,33 in i förlängningen gör Järfälla segermålet och går till final.

Fler bilder och mer information om matchen finns här.

Därefter var det dags för semifinal 2 och Daladerby - Mora mot Malung.
Mora tar först ledningen, men sen ökade Malung tempot och kvitterade först och tog sen ledningen innan Mora åter gjorde ett mål. 2-2 var ställningen efter första perioden.

Malung fortsatte sen med att göra mål i den andra perioden trots att Moras coach gått igenom viktiga detaljer i periodpausen.

Matchen slutade med 6-3 till Malung till glädje för dem som åkt från Västerdalarna.

Mer information och fler bilder från matchen finns här.