lördag 15 augusti 2009

Leksands IF bäst i Dalarna igen...

I lördags åkte jag till Leksand från Malung med ett par kompisar för att se på Daladerbyt i Clas Ohlson Cup. Jag och Johan som är Leksingar åkte med Kristoffer som inte förstår sig på ishockey så att han skulle få se på riktig ishockey i en riktig ishall/arena med ståplats på bägge sidorna.

Peter Nordström spelade tillsammans med Pelle Prestberg och Eric Johansson och de gjorde mål tidigt i matchen.

Det blev ännu mer glädje och jubel för Leksandsklacken i första perioden.

Johan och Kristoffer satt närmast bortaklacken och fick titta mest åt andra hållet då LIF anföll i andra zonen i två perioder. Johan har den fina vita och blå tröjan och Kristoffer har något annat på sig.

I båset stod Harald och funderade på vad han skulle göra när första perioden var på väg mot sitt slutt och den slutade med 2-0 till hemmalaget - Leksands IF.

I andra perioden passade Oliver Ekman-Larsson på att leka lite med Moraspelarna och gick till anfall helt själv.

Leksands IF:s målvakt Joacim Eriksson höll nollan i matchen som slutade 6-0 (2-0, 2-0, 2-0) för Leksands IF mot Mora IK.

Lär mer om matchen på LIF:s sida här.