söndag 27 mars 2011

Förlust i sudden för LIF:s J18-lag mot SSK

Leksands IF:s J18-lag spelade ikväll åttondelsfinal mot SSK i Tegera Arena. Det var den andra matchen mot dem efter att LIF vunnit borta med 5-1. En seger ikväll hade betytt att de var klara för kvartsfinal.

Det såg till att börja med bra ut och LIF tog först ledningen med 1-0 i första perioden innan SSK kvitterade tidigt i den andra. Sen gjorde LIF både 2-1 och 3-1 innan period 2 var slut.

I den tredje perioden låg LIF på och hade en till puck i mål, men det blev bortdömt då målburen hade flyttats av någon?!?

Istället både reducerade och kvitterade SSK då Leksandsspelarna gjorde misstag. I förlängningen var det också SSK som gjorde första målet. Därmed skulle det bli en till och avgörande åttondelsfinalmatch nästa dag....