tisdag 21 september 2010

Leksand vände och vann mot Almtuna

Efter en period utan ett enda mål kunde Almtuna ta ledningen i den andra perioden med ett mål som nog inte skulle ha varit mål. En misstänkt hög klubba i händerna på fd Leksingen Fredrik Vestberg styrde in pucken till 1-0.

I den sista perioden vände dock Daniel Hermansson matchen och vann med 3-1. Det var väl egentligen Leksands IF som vann matchen, men det var till stor del tack vare Daniel Hermansson. Han gjorde först 1-1 och 2-1 innan han spelade fram till Alcén som fick göra 3-1 i öppet mål...

Hög klubba på Almtunas mål? Fredrik Vestberg styr in Almtunas mål med klubban ungefär i samma höjd som ribban.
En bild från S24:s sändning som jag såg i en periodpaus gjorde att det såg ut som att målet inte skulle godkänts.

Daniel Hermansson kvitterar efter Bergenströms förarbete.

Hermansson jobbade fram pucken till Alcén som enkelt kunde göra 3-1 i en tom
bur då Almtuna tagit ut målvakten. Då var det 32 sekunder kvar av matchen.